Kuinka listata tarjouksia merXussa?

Voit listata merXussa useilla tavoilla:

Manuaalinen listaus

Tämä malli on nopea ja helppokäyttöinen. Se toimii hyvin, jos haluat syöttää vain muutaman listauksen merXussa.

Mene vain lomakkeeseenTÄSTÄ tai kautta My merXu > Tuoteluettelo > Luo tarjous.

Luo tarjous1111

Täytä sitten yksinkertainen lomake (*tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia)

1. Tuotetunnus (pakollinen kenttä) — sinun antamasi koodi. Sen on oltava ainutlaatuinen ja sitä saa käyttää vain yhteen tuotteeseen. Se voi koostua kirjaimista ja/tai numeroista;
  2. Luokka (pakollinen kenttä) — luokkapolku, jonka voit valita laajentamalla luetteloa;
  3. Tuotteen nimi – asiakkaille näkyvä nimi, jonka tulee yksilöidä tuote. Voit käyttää enintään 255 merkkiä;
  4. Tuotteen kuvaus - mitä paremmin kuvaat tuotettasi, sitä enemmän sinulla on mahdollisuus myydä se;
  5. Tuoteparametrit — määritä lisätuoteparametreja, jos uskot niiden olevan tarpeellisia; ilmoitettu tarjouksessa. Syötä myös parametrin arvo, esim. mittayksiköt;

Liitetty kuva 0 (11)

1. Tuotekuvat — voit lisätä enintään 8 valokuvaa, joista kunkin enimmäispaino on 10 Mt. Valokuvat eivät saa loukata tekijänoikeuksia tai teollisoikeuksia, sisältää vesileimoja tai heijastuksia. Lisäkuvissa saattaa näkyä tuote käytössä, lähikuvia sen tärkeistä toiminnoista, pakkauksesta, lisävarusteista ja muunnelmista – komposiitti, auki, auki, suljettu jne.;

Voit ladata valokuvia yksi kerrallaan tai valita kokonaisen kansion.

1. YouTube-video – jos sinulla on video tuotteesta tai sen käytöstä jne., voit lähettää sen lomakkeeseen;
  2. Tila — tarjous näkyy ostajille, kun sen tilaksi on asetettu "Aktiivinen";
  3. varastossa;
  • Myy kerrottuna — jos myyt tuotteen esim. 5 kappaleen pakkauksissa, ilmoita, että määrää voidaan lisätä koko setillä (5 kpl) eikä esim. 1 kappaleella;

Nimetön (14)

5000

1. Hinnoittelu
  • Yksikkö — voit valita: m3, kg, l, m, kpl, m2
  • Valuutta — voit valita valuutat PLN, CZK, EUR, HUF, RO;
  • Nettohinta — anna tuotteesi nettohinta;
  • ALV-kanta — valitse sopiva verokanta;
  • Hintatasot — lisää hintatasoja osoittaaksesi, että hinta on houkuttelevampi ostaessasi useita kappaleita;

Atrakcyjniejsza Cena

1. laivaus

Voit laatia yksilölliset toimitushinnastot, lisätä rahdinkuljettajia, myös ulkomaan markkinoille. Lähetyshinnastojen luomisesta voit lukea TÄÄLTÄ .

Jos et käytä valmiita toimitushinnastoja, voit syöttää hinnaston manuaalisesti määrittämällä:

• Lähetysmaa — valitse luettelosta maa, josta aiot lähettää. Oletusarvoisesti valitaan maa, jossa yrityksesi on rekisteröity.
  • Toimitushinta per tuote — voit syöttää toimitushinnan suoraan lomakkeesta tai jättää tämän ongelman ostajan kanssa sovittuihin yksittäisiin järjestelyihin asti;
  • Toimitusaika — voit myös lykätä tätä kohtaa yksittäisiin järjestelyihin Ostajan kanssa;
  • Kohdemaat — maat, joihin aiot lähettää tuotteitasi. Luettelo sisältää kaikki maat, joissa merXu toimii;

Lisää samankaltainen tarjous

Tällä yksinkertaisella "Lisää samankaltainen" -vaihtoehdolla voit säästää aikaa ja vaivaa laajentaessasi tuotekatalogiasi. Se on kätevä toiminto yrityksille kaikenkokoisille, mikä tekee tarjousten esittämisestä merXu:ssa helpompaa kuin koskaan aiemmin!

Tässä oppaassa näytämme, miten käytät "Lisää samankaltainen" -vaihtoehtoa luodaksesi vaivattomasti uusia tuoteluetteloita olemassa olevien tarjousten pohjalta. Aloittakaamme!

Vaihe 1: Pääse merXu-tilipaneeliin

Aloittaaksesi klikkaa "Oma merXu" -painiketta päästäksesi merXu-tilipaneeliin. Sieltä siirry "Tuotekatalogi" -osioon TÄSSÄ.

Vaihe 2: Etsi tarjous ja klikkaa "Lisää samankaltainen"

"Tuotekatalogi" -osiossa etsi tarjous, josta haluat luoda samankaltaisen tuotteen. Klikkaa tarjousta päästäksesi sen yksityiskohtiin. Sivun oikealla puolella näet "Lisää samankaltainen" -painikkeen. Klikkaa sitä.

Vaihe 3: Täytä "Toimittajan tuotetunnus" -kenttä

Klikattuasi "Lisää samankaltainen" sinut ohjataan uuteen tarjouslomakkeeseen, jossa on jo täytetty tietoja edellisestä tarjouksesta. Nyt sinun tarvitsee vain täyttää "Toimittajan tuotetunnus" -kenttä. Muista, että jokainen "Toimittajan tuotetunnus" on oltava uniikki jokaiselle luomallesi tarjoukselle.

Vaihe 4: Klikkaa "Luo" ja olet valmis!

Kun olet täyttänyt vaaditut tiedot, klikkaa "Luo" -painiketta luodaksesi uuden tuoteluettelon. Siinä kaikki! Uusi tuote on nyt luotu ja lisätty merXu-alustalle.

Tiedostojen lataaminen

Tätä menetelmää suositellaan lisättäessä tarjouksia.

Voit integroida tuoteluettelosi merXun kanssa useilla tavoilla:

• merXu-muodossa – löydät sen napsauttamalla tätä . Täytä se ja lataa tiedosto alustalle. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä numeroon +48 732 052 000 tai contact@merxu.com;
  • Ceneo XML/Google Merchant XML – jos sinulla on Ceneo- tai Google Merchant XML -tiedostoja, voit ladata ne itse lomakkeen kautta. Jos kuitenkin haluat meidän päivittävän luettelon hinnat ja sisällön automaattisesti, lähetä suora linkki XML-tiedostoosi sähköpostitse osoitteeseen contact@merxu.com;
  • Heureka-muoto — Heureka on Tšekin ja Slovakian suurin hintavertailukone, joka vertaa miljoonia tuotteita kymmenistä tuhansista verkkokaupoista. Jos olet Myyjä ja käytät "heureka-kanavaa", voimme helposti toteuttaa tuotteesi merXussa;

Jos sinulla on luetteloita jossakin näistä muodoista, voit helposti tuoda tiedot luettelostasi merXu-sovellukseen.

Siirry kohtaan My MerXu > Tuoteluettelo > Lataa tarjoukset tai napsauta TÄSTÄ .

Lataa tarjoukset

Valitse sopiva vaihtoehto tiedoston lataamiseksi.

U Lataa pois päältä

!merXu-muodot

Voit lukea merXu-muotojen luomisohjeet TÄÄLTÄ.

BaseLinker

Jos sinulla on BaseLinker-tili, voit integroida sen alustaan ja viedä tarjouksia merXulle. Ohjeet integraatioon löytyvät TÄÄLTÄ .

API merXu

REST API:n käyttämiseksi sovellukselle on luotava pääsytiedot (client_id ja client_secret). Nämä tiedot luodaan kerran kutakin integrointia kohden riippumatta käyttäjien tai suoritettujen kyselyiden määrästä.

Luodaksesi käyttöoikeustietosi, ota yhteyttä api@merxu.com.

Useimpien toimintojen käyttäminen edellyttää todennusta käyttäjätiedoilla. Tätä tarkoitusta varten sinun on syötettävä kirjautumistunnus ja salasana. Parhaan turvallisuuden takaamiseksi suosittelemme oman salasanan luomista jokaiselle integraatiolle:

Kirjautumisen jälkeen ( https://api.merxu.com/docs#operation/authentication-authenticate ) käyttäjä saa kaksi tokenia:

• accessToken — tunnus, jota käytetään jokaisessa myöhemmässä todennuspyynnössä. Tunnus on voimassa 30 minuuttia.
  • refreshToken — tunnus, jota käytetään uuden accessTokenin luomiseen.

API on saatavilla kaikilla merXun tukemilla kielillä. Jos haluat vastaanottaa tietoja halutulla kielellä, käytä accept-language-otsikkoa ( https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Headers / Accept-Language ) – esim. "Accept-language: pl-PL" tai "Accept-language: pl".

Bravo! Olet tehnyt ensimmäiset tarjouksesi, katso kuinka ensimmäiset asiakkaat reagoivat ;)

Muista, että voit löytää ne myös itse, mikä lisää onnistuneen kaupan mahdollisuuksia.

Tarjouspyyntöjen vahtikoira

Hyvä paikka löytää asiakkaita on lista julkisista tiedusteluista. TÄÄLTÄ löydät mahdollisten ostajien luomia tiedusteluja.

Jos löydät kiinnostavan kyselyn, tee tarjous Ostajalle.

Ominaisuuden "Request for quotes watchdog" avulla et enää koskaan missaa sinulle merkityksellistä tarjousta.

Kun selaat "Tarjouspyyntöjen" luetteloa, voit napsauttaa painiketta "Tarkkailu". Jos teet niin, saat ilmoituksen uusista tarjouksista, jotka täyttävät hakukriteerisi. Tämä voi olla vain yksi valittu kategoria tai tietty avainsana, eli valmistajan tuotemerkki tai jopa molempien yhdistelmä.

Watchdpg

Voit määrittää useita kyselyitä tarpeidesi mukaan. Voit helposti muokata näitä kyselyitä suoraan Tiedustelut-listaussivullamme.

Snímek Obrazovky 2023 04 18 V 13.45.46

Ilmoitukset uusista tiedusteluista lähetetään sähköpostiisi.

Tämä ominaisuus on saatavilla myyjille, jotka ovat aktivoineet jonkin nykyisestä tilaussuunnitelmastamme.