API merXu

Lue tämä artikkeli, jos haluat lisätä listauksia API:n avulla.

Ennen kuin aloitat integroinnin, luo sovelluksesi käyttöoikeustiedot:
Oma merXu> Asetukset> Integrointiasetukset> Asiakkaan tunnistetiedot: Luo uudet asiakastunnisteet

tyhjä

Täytä sovelluksesi nimi Asiakastunnus-kenttään.
Nämä tiedot luodaan kerran jokaiselle integraatiolle riippumatta käyttäjien tai suoritettujen kyselyiden määrästä.
Ne voivat olla mitä tahansa merkkejä, mutta muista, että niiden on oltava ainutlaatuisia, eli et voi käyttää niitä uudelleen.

Kirjoita asiakkaan salaisuus -kenttään valitsemasi salasana. Siinä tulee olla vähintään 8 merkkiä - mukaan lukien erikoismerkki, numero ja iso kirjain.

tyhjä

tyhjä

Kun olet luonut käyttöoikeustiedot, siirry merXu API -painikkeen alla olevaan API-dokumentaatioon:

tyhjä

Kirjautumisen jälkeen saat kaksi tokenia:

accessToken — tunnus, jota käytetään jokaisessa myöhemmässä todennuspyynnössä. Token on voimassa 30 minuuttia;

refreshToken — tunnus, jota käytetään uuden accessTokenin luomiseen.

API on saatavilla kaikilla merXun tukemilla kielillä. Jos haluat vastaanottaa tietoja haluamallasi kielellä, käytä accept-language-otsikkoa ( https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Headers/Accept-Language ) – esim. "Accept-language: pl-PL" tai "Accept-language: pl"