merXu

Cancel

UAB Solarsas

verified supplier
UAB "Solarsas" - tai jauna ir veržli iš kvalifikuotų darbuotojų suburta įmonė, turinti ilgametę patirtį saulės elektrinių montavime, pardavime ir aptarnavime, bei individulaus namo ŠVOK sprendimuose. Siūlome pasaulyje pripažintus saulės modulius, įtampos keitiklius, tvirtinimo konstrukcijas, šilu...
Year established
2022
Total employees
< 5
Country / Region
Lithuania
Response time
< 6 h
Response rate
80%
UAB Solarsas

UAB "Solarsas" - tai jauna ir veržli iš kvalifikuotų darbuotojų suburta įmonė, turinti ilgametę patirtį saulės elektrinių montavime, pardavime ir aptarnavime, bei individulaus namo ŠVOK sprendimuose.

Siūlome pasaulyje pripažintus saulės modulius, įtampos keitiklius, tvirtinimo konstrukcijas, šilumos siurblius Oras/Vanduo, Oras/Oras, vėdinimo produktus patraukliomis kainomis.

Mūsų komanda savo darbe remiasi griežtais kokybės kriterijais ir tiki, jog „švari” elektra, tai šiandienos energijos šaltinis šviesesniam rytojui!

Atliekame saulės elektrinių montavimo darbus ant pastatų, plokščių/šlaitinių stogų ir žemės. Atliekame saulės elektrinių projektavimo, priežiūros ir pardavimo darbus. Taip pat atliekame ŠVOK darbus ir siūlome sprendimus ir produktus.

Konsultuojame ir dirbame visoje Lietuvoje.

Saulė ir ŠVOK

Saulės jėgainės, šilumos siurbliai, vėdinimas

UAB Solarsas užsiimta saulės jėgainių įrengimu bei saulės produktų pardavimu. Taip pat atliekame ŠVOK darbus, bei siūlome žinomų gamintojų kokybišką produkciją.

Products