merXu

Cancel

TRENDY SANITARY WARE

verified supplier
Trendy  Sanitary a fost infiintata in anul 2016 , pornind de la ideea de a da nastere unui business care sa aiba in prim plan clientul si nevoia acestuia pentru pentru produse si servicii de caliate . Am inceput cu cateva serii de produse – bazate in special pe baterii sanitare , urmand ca apoi sa...
Country / Region
Romania
 TRENDY SANITARY WARE

Trendy  Sanitary a fost infiintata in anul 2016 , pornind de la ideea de a da nastere unui business care sa aiba in prim plan clientul si nevoia acestuia pentru pentru produse si servicii de caliate .

Am inceput cu cateva serii de produse – bazate in special pe baterii sanitare , urmand ca apoi sa  ne extindem distribuind o gama larga de produse sanitare necesare nevoii fiecarui client .

De-a lungul timpului produsele noastre au echipat :spitale, scoli , gradinite , hale de productie , restaurante si Institutii publice ,acestea fiind testate in diverse conditii  de  functionare, rulate de catre un numar mare de consumatori.

In prezent  TRENDY SANITARY  oferă o selecție variată de robinete de bucătărie și baie, capete de duș, accesorii de baie , coloane si seturi de dus, fiecare oferind cea mai bună combinație posibilă de inovație semnificativă, caracteristici utile și valoare durabilă.

Consideram ca este foarte important sa fim langa client si dupa ce a achizitionat produsul nostru.

Tratam fiecare client cu maxima seriozitate si dorinta de a-i rezolva problema semnalata in cel mai scurt timp .

Suntem alaturi de clientii nostri oferind servicii post-garantie pentru produsele achizitionate de la noi , de asemenea stam la dispozitia clientilor oferind suport telefonic. Raspundem cat se poate de repede mesajelor timise prin intermediul Whats’app si e-mail .

Ne-am angajat să oferim  cele mai frumoase și eficiente produse sanitare din lume.

Suntem dedicați realizării obiectivelor echipei și colaborării pentru a oferii cele mai bune produse pentru clienții noștri.