Var kan jag hitta alla mina köp?

Alla köp, både nya , bearbetade och klara hittar du i kontopanelen genom att klicka HÄR eller gå igenom flikarna Min merXu > Köp

My Purchases

I varje beställning hittar du säljarens data, möjligheten att starta en konversation med honom, bankkontonummer till vilket du ska överföra pengar för köp, information om produkten, dess pris före och efter skatt samt valuta.

Du hittar även leveransadressen du angav i dina kontoinställningar och din faktureringsinformation.