Vad kan jag göra om min betalning har misslyckats?

Om din betalning misslyckades kommer du att se denna information på sidan för orderstatus. I avsnittet "Betalningar" för den specifika beställningen väljer du den betalningsmetod du är intresserad av och klickar på knappen "BETALA".

Starta inte en ny betalning om den föregående betalningen fortfarande pågår (i statusen Startad).

Om du har några tvivel, kontakta oss: contact@merxu.com eller använd FORMULÄRET