Förfrågan om offerter watchdog

Med funktionen "Bevakning av offertförfrågningar" kommer du aldrig mer att missa en offert som är relevant för dig.

När du bläddrar i listan "Offertförfrågningar" kan du klicka på knappen "Observera". Om du gör det kommer du att meddelas om nya offerter som uppfyller dina sökkriterier. Detta kan helt enkelt vara en vald kategori eller ett specifikt nyckelord, t.ex. tillverkarens varumärke eller till och med en kombination av båda.

Watchdpg

Du kan definiera flera frågor, beroende på dina behov. Du kan enkelt redigera dessa frågor direkt på vår sida med förfrågningar.

Snímek Obrazovky 2023 04 18 V 13.45.46

Meddelanden om nya förfrågningar kommer att skickas till din e-post.

Den här funktionen är tillgänglig för säljare som har aktiverat någon av våra nuvarande prenumerationer.