Laddar erbjudanden på merXu

Hur man namnger filen

Du kommer att använda filen för att bygga din produktkatalog - för att lägga till erbjudanden, men också för att uppdatera erbjudanden. Vi uppmanar dig därför att namnge filen enligt mönstret:

företagsnamn_DDMMRRRR

exempel: MerXu_12042020. Vi har antagit att fältet "Datum" anger datumet då filen genererades/importerades.

Konsekvent namngivning gör att du kan spåra ändringar och enkelt hantera dina filer i framtiden.

Var ska du ladda filen

Du kan ladda upp erbjudanden skapade med hjälp av filen till ditt merXu-konto. Gå till ditt konto, vidare in i produktkatalogen, dataimport och klicka på "Ladda upp erbjudanden". Du har flera metoder att välja mellan - men välj "Ladda upp merXu Catalogue".

Du kan också följa länken:

https://merxu.com/dashboard/en/offers/upload/merxu

Hur formen ser ut

Förutom att ladda upp filen kräver formuläret att du anger vilket språk filen är ifylld på. Detta språk kommer att vara referensen för översättningen av erbjudandena till våra andra språk.

Dessutom kan du ställa in parametrar för hela filen såsom kategori, momssats, valuta, specialpris, prisklasser, varifrån och till var utskicket ska ske.

Det är också här du laddar bilderna om arket innehåller bildfilsnamn snarare än länkar (url).