Kommunikation med säljaren

Skicka förfrågan

Du kan kontakta säljaren för att anpassa din beställning, förhandla om priset eller fråga om andra erbjudanden från deras portfölj innan du gör ett köp.

Välj och klicka på det erbjudande du är intresserad av. Hitta knappen "SKICKA FÖRFRÅGAN" på höger sida av erbjudandet och du kommer att flyttas direkt till en chatt med säljaren. Detta är platsen där du kan förhandsgranska din beställning. Prata med säljaren om detaljerna i din beställning. Förhandla om priset och betala för produkterna. Så många saker på en plats för din bekvämlighet.

Product

Lägg till i kundvagnen

Du kan lägga till produkter i din kundvagn från olika leverantörer. Sedan kan du från kundvagnen skicka en förfrågan och starta en konversation med var och en av dem individuellt.

Cart