Hur uppdaterar man erbjudanden på merXu?

Om du vill att data i dina listor (priser och kataloginnehåll) ska uppdateras automatiskt varje dag, importera din katalog med en XML-fil eller via Baselinker.

Du kan också uppdatera dina erbjudanden genom att redigera eller ändra dem i Excel-filen som genereras under Min merXu > Produktkatalog eller genom att klicka HÄR

För att redigera ett givet erbjudande, gå till fliken Produktkatalog och klicka på det erbjudande du vill göra ändringar i. I formuläret kan du redigera: kategori, titel, beskrivning, flera försäljningar, enhet, pris, momssats, skick, fraktdetaljer, destinationsländer, du kan också lägga till foton, prisklasser och ändra erbjudandets synlighet. När du gör ändringar, bekräfta dem genom att klicka på knappen "Uppdatera".

Om du vill uppdatera mycket information i fler listor kan du exportera data till en Excel-fil. Klicka bara på knappen "Exportera erbjudanden till Excel-fil". På så sätt kan du uppdatera: titel, pris, momssats, status, försäljningsmultipel, enhet, erbjudandets synlighet, fraktland, destinationsländer. Gör alla nödvändiga ändringar och ladda sedan om filen på samma flik genom att använda sökvägen: My merXu > Produktkatalog > Ladda upp erbjudanden > Uppdatering av prislista. Vi kommer att skriva över de ändrade uppgifterna i erbjudandena.

Produkt Cckatalog