Hur bifogar man .pdf-fil till en konversation?

Vi rekommenderar starkt att du bifogar proformafakturor, fakturor och betalningsbekräftelser samt viktiga dokument till samtalet med din affärspartner. Det enda lämpliga formatet för dessa dokument är PDF. För att konvertera dina dokument - om det behövs - till PDF-format, använd ett onlineredigeringsverktyg eller offline den tryckta versionen av dokumentet, som alltid visas i PDF-format.

För att bifoga PDF-filen till din konversation med en affärspartner, gå bara till din kontopanel genom att klicka på Min merXu > Meddelanden eller genom att klicka HÄR , öppna konversationen du vill bifoga PDF-filen till och:

1. klicka på knappen "bifoga",

2. välj den PDF-fil du vill bifoga och

3. klicka på knappen "öppna".

Skärmdump (162) Kopiera

Nu bifogas PDF-filen till ditt meddelande.

Skärmdump (163)

Bifogat dokument kan givetvis laddas ner av mottagaren. Det innebär till exempel att det inte är nödvändigt att skicka fakturan via e-post.