Hur lägger jag till en etikett "Klar för leverans" till en produkt?

Genom att erbjuda produkter som är tillgängliga för omedelbar leverans lockar du en större grupp potentiella kunder till ditt sortiment, vilket gör att du kan sälja snabbare och minska de kostnader som är förknippade med längre lagring.

R Eady to Ship

Etiketten "Klar för leverans" markeras på merXu för erbjudanden som:

1. skickas via en fil, ett produktflöde, en API-integration eller BaseLinker och innehåller information om tillgänglighet.
2. laddas upp manuellt av merXu-instrumentpanelen och är märkta som "I lager".

För att markera objekt som leveransklara loggar du in på ditt merXu-konto och går till Mitt merXu > Produktkatalog.

I avsnittet "Skicka CSV- eller XML-fil" klickar du på knappen "Ladda upp fil". I nästa fönster väljer du lämpligt format och laddar upp en bulkfil med information om produkternas tillgänglighet.

Om du lägger till produkter manuellt klickar du på knappen "Lägg till produkt" i avsnittet "Fyll i formuläret". I fältet Lager väljer du "I lager" om produkten är redo för leverans.

Image (38)

Säljare som redan har utfärdat aktiva listor på merxu och som har ett prenumerationspaket "Premium" eller "Enterprise" kan ställa in synligheten av tillgängligheten för enskilda produkter i lager:
1. exportera filen med listningar
2. lägga till en kolumn som heter "in_stock".
3. Ange värden för produkter i lager eller produkter som inte finns i lager i enlighet med detta:
"1" - produkten finns i lager och kan skickas.
"0" - produkten finns inte i lager, men kan beställas. Produkter med värdet in_stock=1 kommer att markeras som "i lager" på sidan för erbjudande och utlåtande.

Aktuella säljare med aktiva erbjudanden , som har prenumerationspaketet "Standard" ändring av lagerstatus kan göras manuellt i varje erbjudande. Att ändra en produkts lagerstatus med hjälp av en fil är möjligt efter uppgradering av prenumerationspaketet till "Premium" eller "Enterprise".