Jag vill hantera de länder jag kommer att handla med. Hur man gör det?

Du kan bestämma i vilka länder du vill sälja dina produkter.

1. Om du använder formuläret, när du listar erbjudandet:

• välj de valda länderna;
  • efter att ha fyllt i alla obligatoriska fält, klicka på "skapa"

Destination Countreis

2. Om du använder en fil, använd parametern destination_countries för att välja rätt länder.

Om du lämnar detta fält tomt kommer vi att anse att du vill sälja på hela merXu-marknaden.

Titta på exemplet:

null

Den första varan kan skickas till Polen, Ungern och Tyskland; nästa bara till Polen. De nästa två skickar säljaren till en köpare från vilket EU-land som helst; nästa bara till Rumänien - och så vidare.

* Notera formatet.