API merXu

Läs den här artikeln om du vill infoga listor med hjälp av API:et.

Innan du startar integrationen, generera dina applikationsåtkomstuppgifter i:
My merXu> Inställningar> Integrationsinställningar> Klientuppgifter: Generera nya klientuppgifter

null

I klient-id-fältet fyller du i ditt applikationsnamn.
Denna data genereras en gång för varje integration oavsett antalet användare eller sökfrågor som körs.
De kan vara vilka karaktärer som helst, men kom ihåg att de måste vara unika, det vill säga du kan inte återanvända dem.

I klienthemlighetsfältet anger du lösenordet du väljer. Den bör ha minst 8 tecken - inklusive ett specialtecken, en siffra och en stor bokstav.

null

null

Efter att ha genererat åtkomstdata, gå till API-dokumentationen som tillhandahålls under merXu API-knappen:

null

Efter att ha loggat in får du två tokens:

accessToken — en token som ska användas vid varje efterföljande begäran om autentisering. Token är giltig i 30 minuter;

refreshToken — en token som används för att generera en ny accessToken.

API är tillgängligt på alla språk som stöds av merXu. För att ta emot data på önskat språk, använd accept-language header ( https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Headers/Accept-Language ) — t.ex. "Acceptera-språk: pl-PL" eller "Acceptera-språk: pl"