merXu

Prekliči

XENE PROSTA SPÓŁKA AKCYJNA

preverjen dobavitelj
DESPRE NOI Suntem un grup de profesionisti a caror pasiune este de a oferi cele mai bune solutii in domeniul surselor de energie regenerabila. Oferim produse de la cei mai reputati producatori si sfaturi complexe in fiecare etapa a investitiei. Distribuim componente de talie mondiala pentru i...
Leto ustanovitve
2022
Število zaposlenih skupaj
51 - 100
Država / regija
Poljska
Odzivni čas
< 13 h
Stopnja odzivnosti
59 %
XENE PROSTA SPÓŁKA AKCYJNA

DESPRE NOI

Suntem un grup de profesionisti a caror pasiune este de a oferi cele mai bune solutii in domeniul surselor de energie regenerabila.

Oferim produse de la cei mai reputati producatori si sfaturi complexe in fiecare etapa a investitiei. Distribuim componente de talie mondiala pentru instalatiile fotovoltaice precum si alte produse din domeniul energiei verzi precum: pompe de caldura, statii de incarcare pentru automobilele electrice si aere conditionate. Le aducem direct de la producatori. Partenerii nostri ofera asistenta de incredere.

Participam activ la tranzitia catre initiative durabile. Avem experienta in implementarea solutiilor de energie regenerabila si in realizarea proiectelor fotovoltaice complexe. Astfel, clientilor nostri li se garanteaza fiabilitate si siguranta pe parcursul oricarui proiect, de la micro sisteme si solutii pentru afaceri prin produse complementare pana la constructia unor centrale energetice mari de tipul fermelor solare.

Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Xene