Dormer Pramet s.r.o.

zweryfikowany dostawca
Společnost Dormer Pramet je předním světovým dodavatelem výrobků pro obrábění kovů a  souvisejících služeb. Díky našim dvěma globálním produktovým značkám Dormer a  Pramet se můžeme pochlubit více než 150 lety zkušeností a  znalostí v oblasti obrábění. Naše široká paleta monolitních a  destičkovýc...
Rok założenia
1951
Liczba pracowników
> 1000
Kraj / region
Czechy
Dormer Pramet s.r.o.

Společnost Dormer Pramet je předním světovým dodavatelem výrobků pro obrábění kovů a  souvisejících služeb.

Díky našim dvěma globálním produktovým značkám Dormer a  Pramet se můžeme pochlubit více než 150 lety zkušeností a  znalostí v oblasti obrábění. Naše široká paleta monolitních a  destičkových nástrojů může uspokojit prakticky všechny zákaznické potřeby od výroby otvorů, soustružení, frézování a  závitování z  jediného zdroje.

Máme více než 20 obchodních zastoupení fungujících ve více než 100 zemích.

Náš závazek je „jednoduše spolehliví“.Týká se každého zaměstnance a  každé interakce se zákazníkem.

Více na: www.dormerpramet.com

Sortiment


Obrábění otvorů

Naše nabídka zahrnuje rozmanitý sortiment monolitních vrtáků v HSS, kobaltu a monolitním karbidu. Disponujeme rovněž širokým výrobním programem nástrojů s výměnnými břitovými destičkami.

Závitování

Nabízíme závitníky pro všeobecné použití, univerzální závitníky do různých matriálů i pro specifické materiály, bezdrážkové závitníky a závitové frézy.

Frézování

Náš sortiment frézovacích nástrojů s výměnnými břitovými destičkami zahrnuje výběr různých materiálů, mezi nimiž nechybí nástroje s povlakem MT-CVD a PVD, s více volitelnými geometriemi pro dokončovací, hrubovací a univerzální aplikace.

Soustružení

Naše nástroje pro soustružení s výměnnými destičkami pokrývají širokou škálu operací včetně všeobecného soustružení (vnější a vnitřní), upichování, zapichování a závitování.