Wat kan ik doen als mijn betaling is mislukt?

Als je betaling niet is gelukt, zie je deze informatie op de statuspagina van je bestelling. Selecteer in het gedeelte "Betalingen" van de specifieke bestelling de gewenste betaalmethode en klik op de knop "BETALEN".

Start geen nieuwe betaling als de vorige betaling nog bezig is (in de status Opgestart).

Neem bij twijfel contact met ons op: contact@merxu.com of gebruik het FORMULIER