Vakantie op merXu - wat te doen als je een tijdje niet beschikbaar bent op merXu?

Op merXu hebben we niet de mogelijkheid om een "vakantie" status in te stellen. Als je echter een langere afwezigheid plant, verberg dan de zichtbaarheid van je advertenties voor die tijd.

U doet het in mijn Mijn merXu > Productcatalogus of klik HIER . Selecteer een product en er verschijnt een vak waarin u wordt gevraagd alle producten te selecteren - klik erop. Selecteer deactiveren en doorgaan in de lijst die verschijnt . Vanaf dat moment zijn de aanbiedingen in uw account niet meer zichtbaar op het platform.

deactiveren

• Schakel bij integratie met Baselinker de synchronisatie voor deze tijd uit via het paneel op hun site.
  • Als je een XML-bestand naar ons hebt gestuurd, stuur ons dan een e-mail op pomoc@merxu.com , we zullen de gegevensoverdracht pauzeren voor de tijd die je aangeeft.

Om de vermeldingen weer zichtbaar te maken op merXu, volgt u dezelfde weg als voor deactivering, maar voltooit u het proces door op activeren te klikken (in plaats van op deactiveren).