Aanbiedingen laden op merXu

Hoe het bestand een naam te geven

U gebruikt het bestand om uw productcatalogus samen te stellen - om aanbiedingen toe te voegen, maar ook om aanbiedingen bij te werken. We raden u daarom aan het bestand een naam te geven volgens het patroon:

bedrijfsnaam_DDMMRRRR

voorbeeld: MerXu_12042020. We hebben aangenomen dat het veld "Datum" de datum aangeeft waarop het bestand is gegenereerd/geïmporteerd.

Consistente naamgeving stelt u in staat wijzigingen bij te houden en uw bestanden in de toekomst gemakkelijk te beheren.

Waar het bestand moet worden geladen

U kunt aanbiedingen die met het bestand zijn gemaakt, uploaden naar uw merXu-account. Ga naar uw account, verder in de productcatalogus, gegevensimport en klik op "Aanbiedingen uploaden". U kunt uit verschillende methoden kiezen, maar selecteer "MerXu-catalogus uploaden".

U kunt ook de link volgen:

https://merxu.com/dashboard/en/offers/upload/merxu

Hoe het formulier eruit ziet

Naast het uploaden van het bestand, moet u op het formulier aangeven in welke taal het bestand is ingevuld. Deze taal zal de referentie zijn voor de vertaling van de aanbiedingen in onze andere talen.

Daarnaast kunt u parameters instellen voor het gehele bestand zoals categorie, btw-tarief, valuta, speciale prijs, prijsklassen, van waar en naar waar de verzending zal plaatsvinden.

Dit is ook waar u de afbeeldingen laadt als het werkblad afbeeldingsbestandsnamen bevat in plaats van links (url).