Hoe aanbiedingen op merXu bijwerken?

Als u wilt dat de gegevens in uw aanbiedingen (prijzen en catalogusinhoud) elke dag automatisch worden bijgewerkt, importeert u uw catalogus met behulp van een XML-bestand of via Baselinker.

U kunt uw aanbiedingen ook bijwerken door ze te bewerken of te wijzigen in het Excel-bestand dat is gegenereerd onder Mijn merXu > Productcatalogus of door HIER te klikken

Om een bepaalde aanbieding te bewerken, gaat u naar het tabblad Productcatalogus en klikt u op de aanbieding waarin u wijzigingen wilt aanbrengen. In het formulier kunt u bewerken: categorie, titel, beschrijving, meerdere verkopen, eenheid, prijs, btw-tarief, staat, verzendgegevens, landen van bestemming, u kunt ook foto's, prijsklassen toevoegen en de zichtbaarheid van de aanbieding wijzigen. Wanneer u wijzigingen aanbrengt, bevestigt u deze door op de knop "Bijwerken" te klikken.

Als u veel informatie in meer advertenties wilt bijwerken, kunt u de gegevens exporteren naar een Excel-bestand. Klik gewoon op de knop "Offertes naar Excel-bestand exporteren". Zo kun je updaten: titel, prijs, btw-tarief, status, verkoopmultiple, eenheid, zichtbaarheid aanbieding, land van verzending, landen van bestemming. Breng alle nodige wijzigingen aan en laad het bestand vervolgens opnieuw in hetzelfde tabblad met behulp van het pad: Mijn merXu > Productcatalogus > Upload aanbiedingen > Update prijslijst. Wij zullen de gewijzigde gegevens in de aanbiedingen overschrijven.

Productcatalogus