Hoe voeg ik een .pdf-bestand toe aan een gesprek?

We raden u ten zeerste aan om pro forma facturen, facturen en betalingsbevestigingen, evenals belangrijke documenten, toe te voegen aan het gesprek met uw zakenpartner. Het enige geschikte formaat voor deze documenten is PDF. Om uw documenten - indien nodig - naar PDF-formaat te converteren, gebruikt u een online editor-tool of offline de gedrukte versie van het document, die altijd in PDF-formaat wordt weergegeven.

Om het PDF-bestand aan uw gesprek met een zakenpartner toe te voegen, gaat u gewoon naar uw accountpaneel door te klikken op Mijn merXu > Berichten of door HIER te klikken , opent u het gesprek waaraan u het PDF-bestand wilt toevoegen en:

1. klik op de knop "bijvoegen",

2. selecteer het PDF-bestand dat u wilt bijvoegen en

3. klik op de knop "openen".

Screenshot (162) Kopiëren

Nu is het PDF-bestand met succes aan uw bericht toegevoegd.

Schermafbeelding (163)

Het bijgevoegde document kan uiteraard door de ontvanger worden gedownload. Hierdoor is het bijvoorbeeld niet nodig om de factuur per e-mail te versturen.