Hoe voeg ik een "Klaar voor verzending" label toe aan een product?

Door producten aan te bieden die direct verzendbaar zijn, trek je een grotere groep potentiële klanten naar je assortiment, waardoor je sneller kunt verkopen en de kosten die gepaard gaan met een langere opslag kunt verlagen.

R Eady to Ship

Het label "Klaar voor verzending" wordt op merXu gemarkeerd voor aanbiedingen die:

1. worden verzonden via een bestand, productfeed, API-integratie of BaseLinker en informatie bevatten over de beschikbaarheid.
2. handmatig door het merXu dashboard worden geüpload en gemarkeerd zijn als "Op voorraad".

Om artikelen als verzendklaar te markeren, log je in op je merXu account en ga je naar Mijn merXu > Product Catalogus.

In de sectie "Verstuur CSV of XML bestand" klik je op de knop "Upload bestand". In het volgende venster selecteer je het juiste formaat en upload je een bulkbestand met informatie over de beschikbaarheid van producten.

Als u producten handmatig toevoegt, klikt u in de sectie "Vul het formulier in" op de knop "Product toevoegen". In het veld "Voorraad" selecteert u "Op voorraad" als het product klaar is voor verzending.

Image (38)

Verkopers die reeds uitgegeven, actieve listings op merxu hebben en een "Premium" of "Enterprise" abonnementspakket hebben, om de zichtbaarheid van de beschikbaarheid van individuele producten op voorraad in te stellen moeten:
1. het bestand met lijsten exporteren
2. een kolom "in_stock" toevoegen.
3. waarden invoeren voor producten die wel of niet op voorraad zijn:
"1" - het product is op voorraad en kan worden verzonden
"0" - het product is niet op voorraad, maar kan worden besteld. Producten met een in_voorraad=1 waarde worden gemarkeerd als "op voorraad" op de aanbiedings- en afrekeningspagina.

Huidige verkopers met actieve aanbiedingen , die het abonnementspakket "Standaard" hebben, kunnen de voorraadstatus handmatig wijzigen in elke aanbieding. Het wijzigen van de in-stock status van een product met behulp van een bestand is mogelijk na het upgraden van het abonnementspakket naar "Premium" of "Enterprise".