API merXu

Lees dit artikel als u vermeldingen wilt invoegen met behulp van de API.

Voordat u met de integratie begint, genereert u uw aanmeldingsgegevens in:
Mijn merXu> Instellingen> Integratie-instellingen> Klantreferenties: Genereer nieuwe klantreferenties

nul

Vul in het veld klant-ID uw toepassingsnaam in.
Deze gegevens worden eenmaal gegenereerd voor elke integratie, ongeacht het aantal gebruikers of uitgevoerde query's.
Dit kunnen alle tekens zijn, maar onthoud dat ze uniek moeten zijn, dat wil zeggen dat u ze niet opnieuw kunt gebruiken.

Voer in het veld klantgeheim het wachtwoord van uw keuze in. Het moet minimaal 8 tekens bevatten, waaronder een speciaal teken, een cijfer en een hoofdletter.

nul

nul

Ga na het genereren van de toegangsgegevens naar de API-documentatie onder de merXu API-knop:

nul

Na het inloggen ontvangt u twee tokens:

accessToken — een token dat moet worden gebruikt bij elk volgend authenticatieverzoek. De token is 30 minuten geldig;

refreshToken — een token dat wordt gebruikt om een nieuw accessToken te genereren.

API is beschikbaar in alle talen die door merXu worden ondersteund. Om gegevens in de gewenste taal te ontvangen, gebruikt u de accept-language-header ( https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Headers/Accept-Language ) — bijv. “Accepteer-taal: pl-PL” of “Accepteer-taal: pl”