merXu
Atšaukti

ERGOTEP, družstvo invalidů

patvirtintas tiekėjas
Firma Ergotep je družstvo invalidů se sídlem  v Pardubickém kraji v Proseči u Skutče, která je na trhu už 19 let. Družstvo zaměstnává OZP a je považována za lídra sociálního podnikání v České republice.  Aktuálně vytváříme cca. 230 pracovních míst po celé ČR s 87 % účastí osob se zdravotním postiž...
Įsteigimo metai
2004
Iš viso darbuotojų
201 - 300
Šalis / regionas
Čekija
ERGOTEP, družstvo invalidů

Firma Ergotep je družstvo invalidů se sídlem  v Pardubickém kraji v Proseči u Skutče, která je na trhu už 19 let. Družstvo zaměstnává OZP a je považována za lídra sociálního podnikání v České republice.  Aktuálně vytváříme cca. 230 pracovních míst po celé ČR s 87 % účastí osob se zdravotním postižením. Díky těmto číslům jsme přímým poskytovatelem náhradního plnění pro firmy dle zákona o zaměstnanosti 435/2004 Sb. § 81.Náhradní plnění poskytujeme tzv. přímé - naše bez % navýšení (přefakturace).

Ergotep je platinový distributor OOPP CERVA, kde nabízíme dodání kompletní produktové řady s možností individuálního poradenství, pro BOZP.

Dále dodáváme do firem výrobky a služby v rámci jejich vybavení, např.Marketing - dárky, balíčky, pro zaměstnance a firemní klientelu. Zajišťujeme distribuci a logistiku pro ecommerce a další činnosti.

Osobní ochrané pracovní pomůcky

Bezpečnost práce a Outdoorové oblečení

Nabídka zboží a služeb s Náhradním plněním.

Produktai