Ohjekeskus
Tervetuloa merXu-ohjekeskukseen
Täältä löydät kaikki tiedot ostamisesta ja myymisestä eurooppalaisella merXu-kauppajärjestelmällä

Mitä voin tehdä, jos maksuni on epäonnistunut?

Jos maksu ei onnistunut, näet tämän tiedon tilauksen tilasivulla. Valitse tietyn tilauksen "Maksut"-osiosta haluamasi maksutapa ja napsauta "MAKSU"-painiketta.

Älä aloita uutta maksua, jos edellinen maksu on vielä kesken (tilassa Käynnistetty).

Jos sinulla on epäilyksiä, ota meihin yhteyttä: contact@merxu.com tai käytä LOMAKEA