Tiedostojen lataaminen

Tätä menetelmää suositellaan lisättäessä tarjouksia.

Voit integroida tuoteluettelosi merXun kanssa useilla tavoilla.

- merXu-muoto — löydät sen napsauttamalla tätä . Täytä se ja lataa tiedosto alustalle. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä +48 732 052 000 tai LOMAKELLA

- Ceneo XML/Google Merchant XML – jos sinulla on Ceneo- tai Google Merchant XML -tiedostoja, voit ladata ne itse lomakkeen kautta. Jos kuitenkin haluat meidän päivittävän luettelon hinnat ja sisällön automaattisesti, lähetä suora linkki XML-tiedostoosi sähköpostitse osoitteeseen contact@merxu.com

Jos sinulla on luetteloita jossakin näistä muodoista, voit helposti tuoda tiedot luettelostasi merXu-sovellukseen.

Siirry kohtaan Oma merXu > Tuoteluettelo > Lähetä tarjoukset tai napsauta TÄSTÄ .

Valitse sopiva vaihtoehto tiedoston lataamiseksi

! merXu-muodot

Voit lukea merXu-muotojen luomisohjeet TÄÄLTÄ