Lisää samankaltainen tarjous

Tällä yksinkertaisella "Lisää samankaltainen" -vaihtoehdolla voit säästää aikaa ja vaivaa laajentaessasi tuotekatalogiasi. Se on kätevä toiminto yrityksille kaikenkokoisille, mikä tekee tarjousten esittämisestä merXu:ssa helpompaa kuin koskaan aiemmin!

Tässä oppaassa näytämme, miten käytät "Lisää samankaltainen" -vaihtoehtoa luodaksesi vaivattomasti uusia tuoteluetteloita olemassa olevien tarjousten pohjalta. Aloittakaamme!

Vaihe 1: Pääse merXu-tilipaneeliin

Aloittaaksesi klikkaa "Oma merXu" -painiketta päästäksesi merXu-tilipaneeliin. Sieltä siirry "Tuotekatalogi" -osioon TÄSSÄ.

Vaihe 2: Etsi tarjous ja klikkaa "Lisää samankaltainen"

"Tuotekatalogi" -osiossa etsi tarjous, josta haluat luoda samankaltaisen tuotteen. Klikkaa tarjousta päästäksesi sen yksityiskohtiin. Sivun oikealla puolella näet "Lisää samankaltainen" -painikkeen. Klikkaa sitä.

Vaihe 3: Täytä "Toimittajan tuotetunnus" -kenttä

Klikattuasi "Lisää samankaltainen" sinut ohjataan uuteen tarjouslomakkeeseen, jossa on jo täytetty tietoja edellisestä tarjouksesta. Nyt sinun tarvitsee vain täyttää "Toimittajan tuotetunnus" -kenttä. Muista, että jokainen "Toimittajan tuotetunnus" on oltava uniikki jokaiselle luomallesi tarjoukselle.

Vaihe 4: Klikkaa "Luo" ja olet valmis!

Kun olet täyttänyt vaaditut tiedot, klikkaa "Luo" -painiketta luodaksesi uuden tuoteluettelon. Siinä kaikki! Uusi tuote on nyt luotu ja lisätty merXu-alustalle.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisäapua, asiakastukitiimimme on täällä auttamassa sinua. Onnea kaupankäyntiin merXu:ssa!