Ohjekeskus
Tervetuloa merXu-ohjekeskukseen
Täältä löydät kaikki tiedot ostamisesta ja myymisestä eurooppalaisella merXu-kauppajärjestelmällä

Voinko asettaa erilaisen hinnan myymieni tuotteiden lukumäärän mukaan?

Joo. Käytä tähän hintaluokkia. Jos lisäät/muokkaat tarjouksia lomakkeella FORM , lisää taso painikkeella:

Fi (2)

Jos lisäät tuotteita tiedoston avulla, korvaa vain sana "määrä" sarakkeen price_quantity nimessä niiden tuotteiden määrällä, joita yksikköhinta koskee.

1 (2)

2 (1)

Tarjous näyttää tältä:

FI N1