Ladataan tarjouksia merXussa

Kuinka nimetä tiedosto

Käytät tiedostoa tuoteluettelosi rakentamiseen - tarjousten lisäämiseen, mutta myös tarjousten päivittämiseen. Siksi suosittelemme nimeämään tiedoston kaavan mukaan:

yrityksen_nimi_DDMMRRRR

esimerkki: MerXu_12042020. Oletamme, että "Päivämäärä"-kenttä osoittaa tiedoston luomis-/tuontipäivämäärän.

Johdonmukaisen nimeämisen avulla voit seurata muutoksia ja hallita tiedostoja helposti tulevaisuudessa.

Mistä ladata tiedosto

Voit ladata tiedoston avulla luotuja tarjouksia merXu-tilillesi. Mene tilillesi, lisää tuoteluetteloon, tietojen tuontiin ja klikkaa "Lataa tarjoukset". Voit valita useista tavoista, mutta valitse "Lataa merXu-luettelo".

Voit myös seurata linkkiä:

https://merxu.com/dashboard/en/offers/upload/merxu

Miltä lomake näyttää

Tiedoston lataamisen lisäksi lomakkeessa sinun tulee ilmoittaa kieli, jolla tiedosto on täytetty. Tämä kieli toimii viitteenä tarjousten kääntämisessä muille kielillemme.

Lisäksi voit asettaa parametreja koko tiedostolle, kuten luokka, ALV-kanta, valuutta, erikoishinta, hintaluokat, mistä ja minne lähetys tapahtuu.

Täältä lataat myös kuvat, jos taulukko sisältää kuvatiedostojen nimiä linkkien (url) sijaan.