Kuinka maksaa tuotteet?

Suoritettuasi tilauksen merXu-palvelussa sinulla on mahdollisuus maksaa tilatut tuotteet yhdellä seuraavista maksutavoista:

Mer Xu Payments

1. Verkkopankkisiirto: Valitessasi vaihtoehdon "Verkkopankkisiirto", seuraavassa vaiheessa näet yhteistyössä olevien pankkien luettelon. Voit valita pankkisi tästä luettelosta ja klikattuasi "Maksa" -painiketta sinut ohjataan automaattisesti valitsemasi pankin verkkosivustolle.

Kirjaudu pankkitilillesi ja suorita siirto. Tämän jälkeen sinut ohjataan takaisin maksun tilasivulle merXu:ssa, jossa voit tarkistaa, onko maksu onnistuneesti aloitettu.

1. Pankkisiirto: Valitessasi vaihtoehdon "Pankkisiirto", sinut ohjataan tilauksen yhteenvedon sivulle. Täällä voit nähdä siirto- ja laskutiedot, jotka myyjä on antanut, mahdollistaen sinun suorittaa siirto itse.

2. Korttimaksu: Jos valitset vaihtoehdon "Luottokortti", seuraavassa vaiheessa näet kortin tietoja varten tarkoitetun lomakkeen. Voit syöttää korttinumerosi, vanhenemispäivän ja turvakoodin ennen kuin napsautat "Maksa" -painiketta.

Huomaa: Jos korttisi sisältää lisäsuojauksen 3DSecuren muodossa, sinun tulee myös vahvistaa maksu pankkisi puolella (esim. SMS-turvakoodi, sovelluksen vahvistus jne.).

Lisätietoja merXu Paysta löydät TÄÄLTÄ.