Kuinka päivittää tarjouksia merXussa?

Jos haluat, että tietojesi tiedot (hinnat ja luettelon sisältö) päivittyvät automaattisesti joka päivä, tuo luettelosi XML-tiedoston avulla tai Baselinkerin kautta.

Voit myös päivittää tarjouksiasi muokkaamalla tai muuttamalla niitä Excel-tiedostossa, joka on luotu kohdassa Oma merXu > Tuoteluettelo tai klikkaamalla TÄSTÄ

Jos haluat muokata tarjousta, siirry Tuoteluettelo-välilehteen ja napsauta tarjousta, johon haluat tehdä muutoksia. Lomakkeessa voit muokata: kategoriaa, otsikkoa, kuvausta, useita myyntiä, yksikköä, hintaa, ALV-prosenttia, kuntoa, toimitustietoja, kohdemaita, voit myös lisätä kuvia, hintaluokkia ja muuttaa tarjouksen näkyvyyttä. Kun teet muutoksia, vahvista ne napsauttamalla "Päivitä" -painiketta.

Jos haluat päivittää paljon tietoja useammassa listauksessa, voit viedä tiedot Excel-tiedostoon. Napsauta vain "Vie tarjoukset Excel-tiedostoon" -painiketta. Tällä tavalla voit päivittää: otsikko, hinta, ALV-prosentti, tila, myyntikerrat, yksikkö, tarjouksen näkyvyys, toimitusmaa, kohdemaat. Tee kaikki tarvittavat muutokset ja lataa tiedosto uudelleen samalla välilehdellä polun avulla: Oma merXu > Tuoteluettelo > Lähetä tarjoukset > Hinnaston päivitys. Korvaamme muuttuneet tiedot tarjouksissa.

Product Cccatalogue