Miten .pdf-tiedosto liitetään keskusteluun?

Suosittelemme, että liität keskusteluun liikekumppanisi kanssa proforma-laskut, laskut ja maksuvahvistukset sekä tärkeät asiakirjat. Ainoa sopiva muoto näille asiakirjoille on PDF. Jos haluat muuntaa asiakirjasi - tarvittaessa - PDF-muotoon, käytä online-editorityökalua tai offline-tilassa asiakirjan tulostusversiota, joka näytetään aina PDF-muodossa.

Jos haluat liittää PDF-tiedoston keskusteluun liikekumppanin kanssa, mene tilipaneeliisi napsauttamalla Oma merXu > Viestit tai napsauttamalla TÄSTÄ , avaa keskustelu, johon haluat liittää PDF-tiedoston ja:

1. Napsauta "liitä"-painiketta,

2. valitse PDF-tiedosto, jonka haluat liittää, ja

3. Napsauta "avaa"-painiketta.

Kuvakaappaus (162) Kopioi

Nyt PDF-tiedosto on liitetty viestiisi onnistuneesti.

Kuvakaappaus (163)

Vastaanottaja voi tietysti ladata liitteenä olevan asiakirjan. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että laskua ei tarvitse lähettää sähköpostitse.