Miten lisään tuotteeseen "Valmis toimitettavaksi" -tarran?

Tarjoamalla tuotteita, jotka ovat heti toimitettavissa, houkuttelet suuremman joukon potentiaalisia asiakkaita valikoimaasi, jolloin voit myydä nopeammin ja vähentää pidemmästä varastoinnista aiheutuvia kustannuksia.

R Eady to Ship

Merkintä "Valmis toimitukseen" on merkitty merXussa tarjouksiin, jotka:

1. jotka on lähetetty tiedoston, tuotesyötteen, API-integraation tai BaseLinkerin kautta ja jotka sisältävät tietoja saatavuudesta.
2. jotka ladataan manuaalisesti merXun kojelaudan kautta ja jotka on merkitty merkinnällä "Varastossa".

Jos haluat merkitä tuotteet toimitusvalmiiksi, kirjaudu merXu-tilillesi ja siirry kohtaan Oma merXu > Tuoteluettelo.

Napsauta "Lähetä CSV- tai XML-tiedosto" -osiossa "Lataa tiedosto" -painiketta. Valitse seuraavassa ikkunassa sopiva muoto ja lataa irtotiedosto, jossa on tietoja tuotteiden saatavuudesta.

Jos lisäät tuotteita manuaalisesti, napsauta kohdassa "Täytä lomake" painiketta "Lisää tuote". Valitse Varasto-kentässä "Varastossa", jos tuote on valmis toimitettavaksi.

Image (38)

Myyjät, jotka ovat jo myönnetty, aktiivinen listat merxu ja on "Premium" tai "Enterprise" tilauspaketti, asettaa näkyvyyttä saatavuuden yksittäisten tuotteiden varastossa pitäisi:
1. viedä listatiedosto
2. lisätä sarake nimeltä "in_stock".
3. syöttää varastossa olevien tai varastosta poistuneiden tuotteiden arvot vastaavasti:
"1" - tuote on varastossa ja se voidaan toimittaa.
"0" - tuote ei ole varastossa, mutta se voidaan tilata. Tuotteet, joiden arvo on in_stock=1, merkitään tarjous- ja tiliöintisivulla merkinnällä "varastossa".

Nykyiset myyjät, joilla on aktiivisia tarjouksia , joilla on tilauspaketti "Standard" varastotilan muutos voidaan tehdä manuaalisesti kussakin tarjouksessa. Tuotteen varastossa-tilan muuttaminen tiedoston avulla on mahdollista, kun tilauspaketti on päivitetty "Premium"- tai "Enterprise"-tilaukseen.