Haluan hallita maita, joiden kanssa käyn kauppaa. Kuinka tehdä se?

Voit päättää, missä maissa haluat myydä tuotteitasi.

1. Jos käytät lomaketta, tarjousta listattaessa:

• valitse valitut maat;
  • kun olet täyttänyt kaikki vaaditut kentät, napsauta "luo"

Kohde Countreis

2. Jos käytät tiedostoa, valitse oikeat maat parametrilla destination_countries .

Jos jätät tämän kentän tyhjäksi, katsomme, että haluat myydä koko merXu-markkinoilla.

Katso esimerkki:

tyhjä

Ensimmäinen tuote voidaan lähettää Puolaan, Unkariin ja Saksaan; seuraavaksi vain Puola. Seuraavat kaksi myyjä lähettää ostajalle mistä tahansa EU-maasta; seuraavaksi vain Romania - ja niin edelleen.

* Huomaa muoto.