Kuinka maksaa tuotteet?

Suoritettuasi tilauksen merXu-palvelussa sinulla on mahdollisuus maksaa tilatut tuotteet yhdellä seuraavista maksutavoista:

Mer Xu Payments

1. Verkkopankkisiirto: Valitessasi vaihtoehdon "Verkkopankkisiirto", seuraavassa vaiheessa näet yhteistyössä olevien pankkien luettelon. Voit valita pankkisi tästä luettelosta ja klikattuasi "Maksa" -painiketta sinut ohjataan automaattisesti valitsemasi pankin verkkosivustolle.

Kirjaudu pankkitilillesi ja suorita siirto. Tämän jälkeen sinut ohjataan takaisin maksun tilasivulle merXu:ssa, jossa voit tarkistaa, onko maksu onnistuneesti aloitettu.

1. Pankkisiirto: Valitessasi vaihtoehdon "Pankkisiirto", sinut ohjataan tilauksen yhteenvedon sivulle. Täällä voit nähdä siirto- ja laskutiedot, jotka myyjä on antanut, mahdollistaen sinun suorittaa siirto itse.

2. Korttimaksu: Jos valitset vaihtoehdon "Luottokortti", seuraavassa vaiheessa näet kortin tietoja varten tarkoitetun lomakkeen. Voit syöttää korttinumerosi, vanhenemispäivän ja turvakoodin ennen kuin napsautat "Maksa" -painiketta.

Huomaa: Jos korttisi sisältää lisäsuojauksen 3DSecuren muodossa, sinun tulee myös vahvistaa maksu pankkisi puolella (esim. SMS-turvakoodi, sovelluksen vahvistus jne.).

1. merXu Pay: MerXu Pay on tyyppiä Osta Nyt, Maksa Myöhemmin (BNPL), joka on suosittu e-kaupankäynnissä. Se mahdollistaa ostajille tuotteiden ostamisen ilman täyden maksun suorittamista etukäteen, sen sijaan maksu siirtyy 30 päivää myöhempään ajankohtaan. Toisaalta yrityksesi saa tarvittavan maksun etukäteen MerXun tarjoajalta, nimeltään merXu.

Lisätietoja merXu Paysta löydät TÄÄLTÄ.