Mitä "Valmis toimitettavaksi" -merkintä tarkoittaa?

"Toimitusvalmis" on merkintä, joka osoittaa, että tuote on jo Myyjän varastossa ja se voidaan lähettää heti tilauksen käsittelyn jälkeen. Tämän ansiosta saat tilatun valikoiman ilman toimitusviiveitä.

Merkintä "Toimitusvalmis" näkyy tuotekorteissa, kohdassa "Saatavuus" sekä tuoteluettelossa hinnan alla. Toimitusvalmiita tuotteita on myös mahdollista suodattaa pois.

R Eady to Ship

Kun olet valinnut haluamasi tuoteryhmän, valitse sivuvalikosta kohdasta Suodattimet > Tuoteominaisuudet vaihtoehto "Toimitusvalmis" (mobiiliversiossa klikkaa lisäksi "Näytä tarjoukset" -painiketta) ja odota tuloksia.