merXu
Cancel
DDD professional services
DDD professional services
DDD professional services
DDD professional services
DDD professional services
DDD professional services
DDD professional services

DDD professional services

S.C. DERATIZAT ROMGAL DUNAREA S.R.L . este o companie privata, specializata si autorizata sa realizeze operatiuni DDD (Dezinfectie, Dezinsectie, Deratizare) . De asemenea oferim clientilor nostri garantia calitatii materialelor si substantelor folosite in timpul operatiunilor desfasurate de catre ... Show more
This service can be delivered to
€0.01 +VAT
RON 0.01
1
or
  • Full flexibility
  • Need help?
DE
DERATIZAT ROMGAL DUNAREA
verified supplier
DDD professional services

S.C. DERATIZAT ROMGAL DUNAREA S.R.L. este o companie privata, specializata si autorizata sa realizeze operatiuni DDD (Dezinfectie, Dezinsectie, Deratizare) . De asemenea oferim clientilor nostri garantia calitatii materialelor si substantelor folosite in timpul operatiunilor desfasurate de catre operatorii nostri DDD.

Substantele folosite sunt testate si avizare de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar umana si nu sunt toxice pentru oameni si animale. De asemenea acestea se pot regasi in “Registrul National al Produselor Biocide”.

Ne angajam sa prestam servicii de dezinfectie, dezinsectie si deratizare:

-Cu personal bine instruit si calificat in acest domeniu;

-In conoformitate cu legislatia in vigoare, inclusive acte normative / norme / standarde / prescriptii tehnice;

-Prin utilizarea de utilaje si echipamente performante aflate in dotarea societatii noastre.

Avem un program de lucru flexibil, executand lucrarile de dezinsectie, dezinfectie si deratizare dupa orarul agreat de solicitant.

Oferta noastra de pret se aplica si este negociabila in functie de buget, de substantele folosite, de gradul de infestare constatat, de recomandarile noastre si de toate cerintele beneficiarului.

Fiecare oferta, variaza in functie de nevoia fiecarui spatiu, de necesarul fiecarui serviciu solicitat, de numarul de operatiuni efectuate, de frecventa lucrarilor, de domeniul de activitate, de urgenta serviciului solicitat.