merXu
Cancel
Wireless alarm system, ABUS Smart Security World FUAA35001A

Wireless alarm system, ABUS Smart Security World FUAA35001A

tier price6
0.00000
tier price7
0.00000
Available in our warehouse from then on
2022-09-21
EAN
4003318774423
Manufacturer
ABUS
€264.03 +VAT
HUF 108,653.54
1 pc.
or
You cannot place an order because this offer is not available at the moment.
  • Need help?
Parameters
tier price6
0.00000
tier price7
0.00000
Available in our warehouse from then on
2022-09-21
EAN
4003318774423
Manufacturer
ABUS
Description
Vezeték nélküli riasztórendszer, ABUS Smart Security World FUAA35001A

Intelligens, megbízható, összeszerelő biztonság
Komplett készlet központ és alkalmazás, alkatrészek és tartozékok
Gyors telepítés 5V-os csatlakozókkal és konfigurált érzékelőkkel

A Smartvest vezeték nélküli riasztórendszer és alkalmazás
Az alapkészlet lehetővé teszi a kényelmes belépést egy modern otthonba, amely megbízható, teljes körű biztonsággal és vonzó otthoni automatizálási funkciókkal kombinálható. Az okos szó nem csak a termékre és a táblagépen vagy okostelefonon történő működésre utal - még a telepítés is egyszerű, köszönhetően a Plug and Play és a készlet előre konfigurált összetevőinek. Az időigényes kábelezés és fúrás végre a múlté.

Az alkalmazással ellátott kezelőpanel mellett az alapkészlet mindent kínál, amire szüksége van az első otthoni biztonság érdekében a nyitó és mozgásérzékelő, a távirányító (visszajátszásvédett) és az ahhoz szükséges tartozékok miatt. Az ingyenes alkalmazás lehetővé teszi, hogy világszerte hozzáférjen a központhoz, és ezáltal biztos, hogy minden rendben van az otthonában. Riasztás esetén a központ beépített, hangos, 90dB-es szirénával rendelkezik, és az alkalmazáson és az e-mailen keresztül egyidejűleg figyelmeztető push értesítéseket küld. Az integrált higrométer segítségével bármikor reagálhat a szobahőmérséklet és a páratartalom változására. Az alapkészlet akár 32 vezeték nélküli alkatrészre és 4 IP kamerára is kiterjeszthető. Például a Smartvest vezeték nélküli aljzattal (FUHA35000A) számos elektronikus eszköz jelenlét-szimulációja és számos más automatizmusa valósítható meg.

A Smartvest vezeték nélküli távirányítóját egy integrált biztonsági mechanizmus által védett ún. a Smartvest vezérlőközpont minden átkapcsolási parancsát egyénre szabják, és ezért jogosulatlan harmadik fél nem reprodukálhatja.

Jellemzők:
Replay-védett rádióátvitel · Intelligens és megbízható teljes körű biztonság az otthoni használatra a könnyű önszerelés érdekében · Komplett készlet kezelőpanel és alkalmazás, nyitó és mozgásérzékelők, távirányító (visszajátszásvédett) és tartozékok · Gyors Plug & Play telepítés a vezérlőpulton 5V-os tápegységgel és az előre beállított érzékelővel rádión keresztül - kábelezés és fúrás nélkül · Teljes biztonsági rendszer a biztonsági mentésű akkumulátorral a vészhelyzeti áramellátáshoz és max. 32 rádióelem, 4 IP kamera · Ellenőrizze és ellenőrizze, hogy mi történik otthon: mobil hozzáférés bárhonnan ingyenes alkalmazás Smartvest (iOS, Android) · Azonnali riasztás az integrált, hangos 90 dB szirénával és az alkalmazáson és az e-mailen keresztül történő értesítés · Intuitív alkalmazáskezelés élő kamerával, pillanatfelvétel és jelenlét szimuláció a fény / TV vezérlésnek köszönhetően (vezeték nélküli aljzat szükséges tartozékok) · Tartós bizonyosság akár 1000 tárolt esemény és kamera rekord segítségével · Legfeljebb 32 forgatókönyv, például B. intelligens világításvezérlés: a rendszer nem fókuszált, mozgás érzékelhető, világít · Beépített higrométer a szobahőmérséklet és a páratartalom megjelenítéséhez · Egyidejű hozzáférések száma: 3.

Műszaki adatok:
Alkalmas alkalmazásokhoz: Igen · Bázis áramfelvét: 480 mA · Energiahatékonysági osztály: nem relatív · Felhő kapcsolat (SmartHome): Alexa · Frekvencia: 868 MHz · Hangnyomás: 90 dB · Max. hatótáv (szabad területen): 100 m · Riasztási zónák (rádiójel vezérlésű): 32 · Riasztóberendezés elemek: Vezeték nélküli riasztóberendezés készlet · Sorozat: ABUS Smartvest,ABUS Smart Security World · Sziréna: Igen · Termék típus: Rádiójel vezérlésű riasztóberendezés készlet · További műszaki adatok: Akkumulátor típusa: 2 x CR2032, 9 x AA elem · Visszajátszás védelme: Igen · Tápellátás: Elemekről üzemeltetett,Hálózatról üzemeltetett · Vészáram ellátás: Igen

Szállítás tartalma:
Központi · Nyitásérzékelő · Mozgásérzékelő · Távirányító · 11 x elem · Szerelési anyag · Hálózati kábel · Tápegység EU, AU és UK adapterrel · Rövid útmutató.