merXu
Cancel
Ruris 918K, chainsaws 6.00-12, rubber wheels 6.00-12, rarefied, counterweight set 20kg

Ruris 918K, chainsaws 6.00-12, rubber wheels 6.00-12, rarefied, counterweight set 20kg

Manufacturer
Ruris
€1,037.82 +VAT
RON 5,125.90
1 pc.
€1,037.82 +VAT
RON 5,125.90
1 ×
RON 5,125.90 +VAT
(1 pc.)
or
Parameters
Manufacturer
Ruris
Description

Motosăpătoarea profesională RURIS 918K, dotată cu un motor General Engine de 18 CP și o capacitate cilindrică de 460 cc, poate săpa cu ușurință orice tip de sol, indiferent de duritatea acestuia, ajungând la adâncimi de până la 360 mm cu o eficiență de peste 1500 mp/h.

Dacă dețineți diferite grădini, solarii sau suprafețe întinse de teren, fără doar și poate, o alegere înțeleaptă o reprezintă Motosăpătoarea profesională RURIS 918K care,față de modelele clasice, face ca lucrarea pământului să fie mult mai eficientă.

  • Dotări

Motosăpătoarea profesională RURIS 918K este echipată cu un motor General Engine de 18 CP și freze pentru săpat cu o lățime reglabilă cuprinsă între 750 mm și 1100 mm.

Motorul puternic, cutia de viteze 2 înainte +1 înapoi și transmisia cu pinioane conice fac din Motosăpătoarea profesională RURIS 918K un utilaj perfect pentru transportul cu remorcă, putând tracta cu ușurință încărcătură de 1000 kg.

Pentru o pornire mai ușoară, Motosăpătoarea RURIS 918K este echipată cu un sistem de pornire automată la cheie.

În plus, maneta schimbătorului de viteze este poziționată la nivelul mâinilor ceea ce permite ca selectarea vitezei dorite să fie realizată mai ușor.

Un alt atu este și faptul că Motosăpătoarea profesională RURIS 918K este echipată cu un sistem de iluminare care permite utilizarea acesteia și în condiții mai slabe de vizibilitate sau după lăsarea serii.

Carcasa transmisiei Motosăpătoarei profesionale RURIS 918K nu necesită întreținere specială și poate fi folosită pe toate grupele de soluri. Aceasta este din fontă nodulară, rezistentă la șocuri și uzură mecanică.

  • Gamă variată de accesorii

Motosăpătoarea profesională RURIS 918K permite atașarea unei game variate de accesorii precum: contragreutăți, plug cu o brazdă, rariță, plug reversibil, dispozitiv de scos cartofi, cultivator, semănătoare, roți metalice sau de cauciuc, remorcă.

  • Robustă și fiabilă

Solurile dificile pot fi prelucrate cu Motosăpătoarea profesională RURIS 918K, care are în dotare freze realizate din oțel de calitate, astfel încât rezistența sa se îmbină cu simțul practic.

Construcția unică a Motosăpătoarea profesională RURIS 918K se bazează pe circuitul transmisibil dintre cutia de viteze și freză, iar pinioanele conice ajută la operarea lucrărilor pe cele mai dure suprafețe într-un timp record.

  •  Întreținere ușoară

Un alt aspect important este întreținerea ușoară a Motosăpătoarei profesionale RURIS 918K întrucât este foarte simplă și nu necesită prea multe cunoștințe tehnice avansate.

  • Ușor de manevrat

Manevrabilitate este dată de construcția sistemului de ghidare și funcționare, comezile fiind poziționate la îndemâna utilizatorului. Utilajul este ușor de manevrat datorită celor 3 viteze de deplasare (2 înainte + 1 înapoi).

Astfel, deși cântărește 164kg, Motosăpătoarea profesională RURIS 918K poate fi mai ușor de manevrat datorită coarnelor metalice reglabile sus-jos și a mânerelor din cauciuc concepute pentru a atenua vibrațiile generate de motosapătoare.