merXu
Cancel
PS 29 F Role, 110 x 50000 mm Granules 80, Klingspor 307878

PS 29 F Role, 110 x 50000 mm Granules 80, Klingspor 307878

Manufacturer
Klingspor
€58.17 +VAT
RON 286.92
1 pc.
or
You cannot place an order because this offer is not available at the moment.
Parameters
Manufacturer
Klingspor
Description
Domenii de aplicareLemnVopseaLacSpacluProprietatiLegareRăşină sinteticăTip granulatieCorundTip de imprastieredeschisSubstratF-HârtiePS 29 F ACT – Hârtia abrazivă premium pentru prelucrarea pieselor din lemn

Rolele abrazive PS 29 F ACT de la Klingspor sunt potrivite în special pentru prelucrarea lemnului de esență moale și rășinoase. Proprietățile antistatice și învelișul deschis asigură o colmatare redusă, conferind acestei hârtii abrazive o durată de viață impresionantă. Suportul de hârtie din categoria F, având o greutate specifică de aproximativ 300 g/m², asigură o stabilitate peste medie a acestei hârtii abrazive. Prin urmare, în timpul șlefuirii, presiunea de apăsare este distribuită egal pe întreaga suprafață. Rezultatul este o suprafață perfectă, șlefuită uniform.

Performanțe ridicate datorită agresivității granulelor abrazive

Rola abrazivă cu capacitate de șlefuire ridicată PS 29 F ACT este recomandată în principal pentru șlefuirea de degroșare atât a suprafețelor mari cât și a pieselor mici. Suprafața șlefuită se dovedește a fi extrem de stabilă la margini, ceea ce previne rotunjirea nedorită a marginilor piesei șlefuite. La prelucrarea lemnului de esență moale și rășinoase, acest material abraziv se dovedește a fi soluția optimă dpdv al capacității de șlefuire. Această hârtie abrazivă este folosită în special pentru șlefuirea următoarelor materiale

  • lemn de esență moale,
  • lemn rășinos,
  • vopselelor și lacurilor precum și a
  • suprafețelor chituite.

Rola abrazivă PS 29 F ACT se recomandă și pentru aplicațiile de șlefuire manuală. Însă ea este la fel de adecvată și pentru utilizarea cu un suport de șlefuire sau cu mașini de șlefuire ghidate manual, cum ar fi de exemplu o mașină de șlefuire cu vibrații.

Utilizare universală – în ateliere și pe șantierele de construcții

Învelișul deschis realizat cu liant stabil pe bază de rășină sintetică conferă acestei hârtii abrazive o agresivitate ridicată și asigură o abraziune optimă. Tehnologia de tip ACT asigură granulei de oxid de aluminiu o aderență mult mai mare la stratul suport. Ca urmare, acest material abraziv se caracterizează printr-o durată de viață remarcabilă. În același timp, acesta convinge prin capacitate de șlefuire constantă și durată de viață ridicată. Rola abrazivă antistatică PS 29 F ACT este disponibilă la o lungime de 50.000 mm și o lățime de 110 mm sau 115 mm.

Cititi in continuareafișează mai puțin