merXu
Cancel
PS 22 F Role, 200 x 50000 mm Granules 80, Klingspor 3056

PS 22 F Role, 200 x 50000 mm Granules 80, Klingspor 3056

Manufacturer
Klingspor
€110.53 +VAT
RON 544.09
1 pc.
€110.53 +VAT
RON 544.09
1 ×
RON 544.09 +VAT
(1 pc.)
or
Parameters
Manufacturer
Klingspor
Description
Domenii de aplicareLemnMetal universalPlasticOtelMetale neferoaseProprietatiLegareRăşină sinteticăTip granulatieCorundTip de imprastieredensSubstratF-HârtieRola abrazivă PS 22 F ACT – alegerea optimă pentru lemnul de esență tare

Rola abrazivă Klingspor PS 22 F ACT convinge la prelucrarea suprafețelor din lemn dur fără conținut de rășini, printr-un model de șlefuire foarte omogen. Acest lucru este valabil, printre altele, pentru șlefuirea lemnului de stejar și fag. Învelișul dens cu granule de corund asigură o capacitate de șlefuire crescută, ceea ce ușurează prelucrarea lemnului de esență tare. Tehnologia ACT și proprietatea antistatică asigură o colmatare minimă, motiv pentru care această hârtie abrazivă poate fi folosită mai mult timp fără diminuarea performanțelor.

Înveliș dens cu încleiere pe bază de rășină sintetică pe suport de hârtie pentru toate domeniile de manufactură

Datorită învelișului dens și încleierii rezistente cu rășină sintetică pe hârtia tip F, rola abrazivă Klingspor PS 22 F ACT este alegerea perfectă pentru prelucrarea lemnului de esență tare. Și în cazul altor materiale, acest produs garantează rezultate extrem de eficiente. De exemplu la

  • toate tipurile uzuale de metal,
  • pe suprafețele cu vopsea, lac sau chit,
  • materiale plastice,
  • piesele și suprafețele din oțel și
  • metalele neferoase cum ar fi cuprul, aluminiul și alama.

Hârtia abrazivă PS 22 F ACT poate fi utilizată pentru o multiudine de domenii de aplicare diferite. Este recomandată pentru lucrările de șlefuire realizate manual, precum și pentru lucrările de șlefuire mecanizată. Datorită compoziției sale flexibile, este potrivită pentru șlefuirea fină, precum și pentru șlefuirea suprafețelor mari, cum ar fi de exemplu șlefuirea manuală cu un suport auxiliar. În cazul unei solicitări intense, rola abrazivă PS 22 F ACT impresionează prin performanța sa de șlefuire constantă și durabilitate peste medie. Datorită acestor avantaje, hârtia abrazivă este extrem de populară pentru utilizarea în ateliere și pe șantierele de construcții.

O gamă cuprinzătoare de dimensiuni și granulații pentru aplicații diferite

Hârtia abrazivă Klingspor PS 22 F ACT este disponibilă în forme diferite și este adecvată pentru aproape toate domeniile de utilizare. La lucrările de șlefuire manuală și mecanizată, rola abrazivă Klingspor PS 22 F ACT ușurează foarte mult prelucrarea lemnului de esență tare.

Cititi in continuareafișează mai puțin