merXu
Cancel
Princess 01.182026.01.001 Hot air fryer 1500 W Overheat protection, Timer function, With display Black / silver

Princess 01.182026.01.001 Hot air fryer 1500 W Overheat protection, Timer function, With display Black / silver

EAN
8713016091475
Manufacturer
Princess
€115.14 +VAT
HUF 46,448.82
1 pc.
€115.14 +VAT
HUF 46,448.82
1 ×
HUF 46,448.82 +VAT
(1 pc. )
or
  • Full flexibility
  • Need help?
Parameters
EAN
8713016091475
Manufacturer
Princess
Description
Princess digitális forró levegős olajsütő XXL

8 előre beprogramozott sütési program
Gyors légkeringés
Olaj nélküli sütés

A 4,5 liter űrtartalmú Princess 182026 Digital Aerofryer XXL segítségével ropogós sült krumplit vagy egy komplett ételt szolgálhat fel az egész család számára egyszerre. A nagy konvekciós sebességnek köszönhetően egészséges ételeket készíthet olaj nélkül, és mindig finom ropogós eredményt érhet el. A digitális kijelző és a beprogramozott beállítások lehetővé teszik a sütést a Digital Aerofryer XXL gyermekjátékkal. Tökéletes forró levegős olajsütő azokhoz a mozgalmas estékhez, amikor még egészséges ételeket szeretne készíteni Önnek és családjának.

A legújabb technológia az egészséges forró levegős sütéshez
A meleg, keringő levegő és a kényelmesen beállítható hőmérséklet egyedülálló kombinációjának köszönhetően a Princess Digital Aerofryer XXL előkészítése egészséges és zsírszegény. Süthet, süthet, grillezhet és pörkölhet a légsütővel, és hús- vagy halételek, sőt sütemények elkészítéséhez is felhasználhatja. A nagy sebességű konvekciós technológia biztosítja, hogy a tökéletes és ropogós eredményhez nincs szüksége zsírra. A zsírmentes azt is jelenti, hogy nincs rendetlenség, így a készüléket a konyhában hagyhatja mindennapi használatra.

Egyszerű kezelés
A kivehető kosárral és a mindig hűvös nyéllel az összetevők tálalása egyszerű és biztonságos. A Princess Digital Aerofryer kivehető kosara és tapadásmentes bevonatú fiókja mosogatógépben mosható, így a készüléket pillanatok alatt megtisztítják. A csúszásgátló lábaknak köszönhetően a forró levegős olajsütő szinte minden felületen biztonságos állvánnyal rendelkezik, és nem bukhat és nem is csúszik. Egy másik biztonsági intézkedés a túlmelegedés elleni védelem, amely biztosítja, hogy a légsütő ne legyen túl forró. Ízletes és egészséges ételekhez a Princess forró levegős sütő gyorsan az új kedvenc konyhai készülékévé válik.

Sokoldalú és könnyen használható a nyolc előre programozott beállításnak köszönhetően
A Princess Digital Aerofryer grillezni, pörkölni és sütni is tudja kedvenc ételeit. Ha nem ismeri a tökéletes hőmérsékletet és főzési időt, a Princess Aerofryer nyolc előre programozott beállítással rendelkezik, amelyeket gombokkal választhat meg sült krumplihoz, húshoz, halhoz, garnélarákhoz, baromfihoz, steakhez és süteményhez. Ha inkább a saját hőmérsékletét és főzési idejét használja, akkor ezeket kényelmesen beállíthatja a felhasználóbarát, integrált időzítővel ellátott digitális kijelzőn. Így készíthet fasírtot, tekercset és quichet.

Forró levegő olaj helyett
Nagyon kevés olajra van szüksége, vagy egyáltalán nem, mert forró levegő kering a sült krumpli, a hús, a hal és a zöldségek elkészítéséhez. Friss burgonyával célszerű egy evőkanál olajat hozzáadni, hogy a burgonya kissé ropogóssá váljon. A készülék felmelegítheti az edényeket is, anélkül, hogy mikrohullámú módon kiszáradnának.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Előre beprogramozott sütési programok: 8
Hőmérsékleti tartomány: 80-200 ° C
Vezérlőpult: digitális
LCD-kijelző
" Kész" jel
Gyors légkeringés
Olaj nélküli sütés
Sütőkosár fogantyúval
Csúszásmentes lábak

Műszaki adatok: Hőmérséklet (max.): 200 °C · Konyhagép jellemzők: Túlhevülés elleni védelem, Időzítő funkció, Kijelzővel · Szín: Fekete/ezüst · Tartalom: 4.5 l · Teljesítmény: 1500 W · Termék típus: Forrólevegős fritőz

Szállítás tartalma: Aerofryer hercegnő, Használati útmutató