merXu
Cancel
Painting kit - 5 Vorel 81638 parts

Painting kit - 5 Vorel 81638 parts

Manufacturer
Vorel
€24.79 +VAT
RON 121.93
1 pc.
€24.79 +VAT
RON 121.93
1 ×
RON 121.93 +VAT
(1 pc.)
or
Parameters
Manufacturer
Vorel
Description
Caracteristici produs

Pistolul de pulverizare  este folosit pentru lucrările de vopsire. Aerul comprimat este esențial pentru buna funcționare a pistolului. Vopseaua din rezervorul pistolului și aerul comprimat furnizat pistolului creează un amestec de vopsea și particule de aer la ieșirea duzei pistolului.

Pistolul de suflat  este folosit pentru a curăța suprafețele murdare cu un curent de aer comprimat. Datorită a două duze de lungimi diferite, este posibil să lucrați cu arma în locuri greu accesibile.

Pistolul de spălat  este utilizat pentru curățarea cu un curent de aer comprimat și o substanță de curățare. Pentru curățare pot fi utilizate numai substanțe biodegradabile. Nu trebuie utilizate substanțe inflamabile. Echipat cu un rezervor și o duză lungă, pistolul permite curățarea chiar și în locuri greu accesibile.

Pistolul de umflare a anvelopelor  este utilizat pentru a umple tuburile interioare și anvelopele echipate cu o supapă cu aer comprimat. Datorită adaptoarelor (care nu sunt incluse în set), este posibilă și pomparea pontoanelor, a saltelelor etc. Pistolul este echipat cu un manometru care vă permite să controlați presiunea aerului din produsul pompat.

Parametrii
  • Lungime cablu [cm]: 500,4
  • Ambalare: cutie color
  • Dimensiunea duzei [mm]: 1,5
  • Dimensiunea cuplajului rapid [inch]: 1/4 "
  • Productivitate [l / min]: 280-450
  • Număr de elemente [buc]: 5