merXu
Cancel

LEDVANCE SMART + EEK: F (A - G) R6360 TW E27 6 W

EAN
4058075609532
Manufacturer
LEDVANCE
€18.23 +VAT
HUF 7,000.00
1 pc.
€18.23 +VAT
HUF 7,000.00
1 ×
HUF 7,000.00 +VAT
(1 pc. )
  • Check before buy
  • Full flexibility
  • Free assistance
  • Condition new
  • Minimum order volume 1 pc.
  • Country of dispatch Hungary
  • Destination countries Hungary, Romania
  • Available payment methods
    • Wire transfer
SZ
Szinker Kft
verified supplier
Response time: usually up to 3 days
about company
Contact supplier
See all offers
Parameters
EAN
4058075609532
Manufacturer
LEDVANCE
Description
A LEDVANCE SMART + WiFi alkalmazáson keresztül vezérelhető (legalább Android 4.4 vagy iOS 9.0). Vezérlés a Google Assistant vagy az Amazon Alexa segítségével lehetséges. Vezeték nélküli vezérlés az alkalmazáson keresztül. Könnyen telepíthető és használható. Nem tartalmaz higanyt. Általános világítás. Nappalik. Kereskedelmi (szállodák, bárok, butikok stb.). Kültéri alkalmazás csak megfelelő világítótestekben lehetséges.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Adatátvitel (Smart Home): vezeték nélküli · Dimmelhető: Igen · Energiafogyasztás: 6 kW/1000 óra · Energiahatékonysági osztály: F (A - G) · Felhő kapcsolat (SmartHome): Google Home, Alexa · Foglalat: E27 · Fényforrás típus: Reflektor · Fényforrások száma: 1 · Rádiójel szabvány (Smart Home): Bluetooth, Wi-Fi · Teljesítmény: 6 W · Termék típus: SMART+ · További műszaki adatok: Fényszín: 2700 - 6500 K · Tápellátás: Hálózatról üzemeltetett · Üzemi feszültség: 230 V

Figyelem:
Új a Philips Hue-nál?
egy Philips Hue lámpa vezérléséhez szüksége lesz: A. Philips Hue Wireless Dimming készletre. Az egyszerű és azonnali vezérléshez a Philips Hue kapcsolóhoz hozzáfűzheti Philips Hue lámpáját. B. A Philips Hue Bridge és a Philips Hue app segítségével a teljes összeköttetés élményét élvezheti. Két lehetőség van egy Philips Hue Bridge beszerzéséhez. (1) A kezdő készletet izzókkal és egy bridge készülékkel vásárolhatja meg. (2) Vásárolhat egy külön bridge készüléket, és ennek segítségével összeállíthatja saját Philips Hue rendszerét.

Üzembe helyezés/telepítés:
Smartphone vagy tablet és router szükséges. Csavarja be az izzót, a bridge-t a vele szállított LAN kábellel és hálózati adapterrel csatlakoztassa egy routerhez és a tápforráshoz, töltse le az appot és kövesse az app utasításait. Az izzók automatikusan a rendszerbe kerülnek és az appon keresztül vezérelhetők.