merXu
Cancel
FS 964 Ceramic fibrodisc, 125 x 22 mm Granule 24 Star hole, Klingspor 330484

FS 964 Ceramic fibrodisc, 125 x 22 mm Granule 24 Star hole, Klingspor 330484

Manufacturer
Klingspor
€158.57 +VAT
RON 773.08
1 pc.
€158.57 +VAT
RON 773.08
1 ×
RON 773.08 +VAT
(1 pc.)
or
  • Need help?
Parameters
Manufacturer
Klingspor
Description
Domenii de aplicareOtelOtel inoxidabilProprietatiLegareRăşină sinteticăTip granulatieCorund ceramicTip de imprastieredensFibrodiscurile FS 964 ACT pentru oțel și inoxPrin ce se caracterizează fibrodiscurile FS 964 ACT?
  • Efect de auto-ascuțire
  • Granulație microcristalină
  • Tehnologia Advanced Coating
  • Aderenţa excelentă a granulelor
  • Agresivitate ridicată pe întreaga durată de viață
  • Discuri Premium cu durată de viață prelungită
  • Corund ceramic

Prin paleta amplă a granulațiilor fibrodiscului FS 964 ACT, acesta poate fi folosit atât pentru șlefuirea de asperizare cât și pentru șlefuirea de finisare finală pe oțel. Granulația microcristalină face ca discul să se auto-ascută din nou în timpul șlefuirii. În acest fel agresivitatea, cu care discul prelucrează obiectul de șlefuit, nu cedează în niciun moment. ACT sau tehnologia Advanced Coating este cea care evidențiază fibrodiscul ca produs Premium. Se caracterizează prin aderenţă excelentă a granulelor din corund ceramic de pe suprafața suport din fibre vulcanice.

Ce fibrodiscuri fac parte din oferta noastră?

Klingspor produce fibrodiscul în toate diametrele uzuale și în diferite granulații, precum și, la alegere, cu gaură tip stea sau cu gaură circulară standard. Suportul de fixare este disponibil în varianta pentru lucrări de șlefuire dificile sau în varianta pentru șlefuirea de finisare. Klingspor folosește cea mai avansată tehnologie cu laser pentru tăierea fibrodiscurilor. Putem onora astfel comenzile speciale de produse non-standard sau care nu sunt de obicei în stoc, precum rozete sau forme poligonale. Putem fabrica la comandă și dimensiuni speciale. Inginerii și tehnicienii Klingspor sunt pregătiți pentru a răspunde la toate întrebările legate de fibrodiscuri și pentru a vă oferi consiliere și asistență tehnică detaliată. Acest tip de consiliere tehnică detaliată este oferit de Klingspor la nivel mondial.

Cititi in continuareafișează mai puțin