merXu
Cancel

Carburetor Arreche 19mm - Minarelli AM Racer

Manufacturer
Arreche
€123.93 +VAT
HUF 47,331.00
1 pc.
€123.93 +VAT
HUF 47,331.00
1 ×
HUF 47,331.00 +VAT
(1 pc. )
  • Full flexibility
  • Need help?
Parameters
Manufacturer
Arreche
Description
Termék: Karburátor Arreche 19mm - Minarelli AM Racer
Kategória: Karburátor, porlasztó (tuning)

LeírásA közvetlen rögzítésű karburátorokat ott használják, ahol a karburátort közvetlenül a szívócsőre tolják, gumikötöző vagy gumi szívócső nélkül, és a karburátoron lévő bilinccsel (karimával) rögzítik. Erre a gyárilag beépített merev szívócső vagy különböző tuning szívócsövek esetén lehet szükség. Általában a karburátor bilincscsatlakozását átmérőben adjuk meg. Ezen kívül a bilincses karburátorok karburátorcsatlakozásának szélessége is megtalálható a hozzá illő szívócsővel.

A spanyol Arreche karburátorgyártó által licenszelt angol Amal karburátor 19 mm-es átmenettel rendelkező reprodukciója. Alkalmas 70 cm3 Sport és Midrace hengerekhez.
A 60-as főfúvókával, további 95-ös főfúvókával és 20-as segédfúvókával alapbeállításban szállítjuk. A hangolási szinttől függően a befecskendezés/elegy finomhangolása szükséges. Az úszókamra alján egy további csavar lehetővé teszi a főfúvókák gyors cseréjét. Illeszkedik az eredeti szívócsőhöz.
A 19 mm-es karburátorok a 70-es évek közepén lévő és a versenyhengerek optimális tuningváltozata. A reakció jelentősen javul, és elegendő hengertöltés érhető el.
A karburátort kifejezetten a merev szívócsővel (bilincses rögzítéssel) rendelkező modellekhez tervezték. Kézi fojtással és fojtókábeles működtetéssel van ellátva. Ezenkívül két különböző csatlakozóhüvely tartozik a szállítási terjedelemhez a bilincsrögzítéshez, hogy a különböző szívócsövekre reagálni lehessen. A műanyag légszűrő csatlakozója csavaros, és más légszűrő típusokra cserélhető.
Főfúvóka: 60 (beszerelve) és 95 a tartozékban
Szélső fúvóka: 20
Bemeneti csatlakozó: 23/24mm
Bemeneti csatlakozó: 31/60mm

https://motomotors.eu/hu/karburator-arreche-19mm-minarelli-am-racer.html