merXu

Cancel

TECHNOFORM KFT.

verified supplier
A Tecnoform Kft 1990-ben építőipari gépek kölcsönzésével kezdte el a működését. 1992-ben vásároltunk először MAKITA gépeket akkor még a bécsi nagykereskedelmi központjából és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében elsőként kezdtük meg a forgalmazását. 1994-ben a HITACHI-tól is elkezdtük importálni a elekt...
Country / Region
Hungary
Response time
< 17 h
Response rate
100%
TECHNOFORM KFT.

A Tecnoform Kft 1990-ben építőipari gépek kölcsönzésével kezdte el a működését.
1992-ben vásároltunk először MAKITA gépeket akkor még a bécsi nagykereskedelmi központjából és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében elsőként kezdtük meg a forgalmazását. 1994-ben a HITACHI-tól is elkezdtük importálni a elektromos kéziszerszámokat. Szintén az ausztriai közép-európai központból elsőként a megyében. Azóta ezeknek a márkáknak már vannak magyarországi központjai. A német nyelvtudásunknak és szakmai tapasztalatunknak köszönhetően részt tudtunk venni az gyártók bécsi központjában szervezett oktatásokon és sikerült lerakni a vizsgákat és megkaptuk az elsők között az országban a garanciális márkaszerviz jogot.
A METABO gépek forgalmazását 2009-ben kezdtük meg. A vásárlóink egy része inkább a német márkákat kereste ezért kezdtük ezen gépek forgalmazását.
A cég weboldalát 2002 készítettük el.