merXu

Cancel

SC BARTROM EXIM SRL

verified supplier
Bartrom - Furnizorul tau pentru Aplicatiile de aer comprimat, Pneumatica, Tehnica Vacuumului si Control Fluide. Cresterea cerintelor si exigentelor de performanta conduce la transformari substantiale privind fiabilitatea, precizia si productivitatea procesului tehnologic. Aceste cerinte imp...
Year established
1997
Total employees
11 - 50
Country / Region
Romania
SC BARTROM EXIM SRL

Bartrom - Furnizorul tau pentru Aplicatiile de aer comprimat, Pneumatica, Tehnica Vacuumului si Control Fluide.

Cresterea cerintelor si exigentelor de performanta conduce la transformari substantiale privind fiabilitatea, precizia si productivitatea procesului tehnologic.

Aceste cerinte impun atat producatorilor cat si furnizorilor de produse industriale acceptarea unei noi atitudini si filozofii de abordare a cerintelor moderne ale pietei.

Fiind o companie extrem de flexibila am actionat rapid la aceste cerinte intr-o continua schimbare, am asimilat inovatiile tehnice si le-am adaptat pietei romanesti. Aceste calitati au reusit sa puna compania in pozitia de a anticipa nevoile pietei cu exigente tot mai crescute in domeniul Automatizarilor pneumatice si Controlul fluidelor.

Conceptul de transparenta totala sta la baza unei relatii de incredere Furnizor-Client, iar Bartrom abordeaza cu generozitate o politica de bunavointa si flexibilitate fata de toti partenerii ei.

Colaborand cu firma Bartrom beneficiati de conditii avantajoase Furnizor - Client, noi fiind direct interesati sa va furnizam produsul optim nevoilor firmei dumneavoastra, avand garantia pretului real.

Bartrom nu va ofera doar un portofoliu extins si complex de produse, ci si servicii personalizate, de formare si consultanta.