merXu

Cancel

SARMAȘIK MACHINES SRL

verified supplier
Sarmasik Machines SRL este o companie care se ocupă cu distribuția la nivel național de echipamente HORECA , Panificație și Industrial , pe scurt suntem profesioniști în vânzarea ' Equipment for FOOD Industry' . Produsele noastre au calitate superioară și fiabilitate ridicată, importate de ...
Country / Region
Romania
SARMAȘIK MACHINES SRL

Sarmasik Machines SRL este o companie care se ocupă cu distribuția la nivel național de echipamente HORECA, Panificație și Industrial, pe scurt suntem profesioniști în vânzarea 'Equipment for FOOD Industry'. Produsele noastre au calitate superioară și fiabilitate ridicată, importate de la producători de prestigiu din domeniu.

Echipamentele noastre sunt importate din Turcia, Germania, Italia, Olanda și beneficiază de garantie de 12 luni și postgaranție de minim 5 ani.

Echipa noastră de service asigură mentenanța în București, iar în alte localități avem colaborări cu terțe societăți specializate.

Ne mândrim cu showroom-ul nostru de 2500 mp, din oraşul Popeşti-Leordeni, în imediata apropiere a Bucureştiului, pentru a oferi clienţilor noştri ocazia de a primi toate informaţiile și datele necesare despre produsele de care sunt interesaţi și de a veni în întâmpinarea solicitărilor și dorințelor lor.

Avem permanent o gamă completă de utilaje și accesorii pentru industria de profil. De asemenea, executăm proiecte speciale la cererea clienților.

Compania noastră deține autorizația nr. RO-2016-08-EEE-2722-I, emisă de ANPM, pentru comercializarea echipamentelor electrice și electronice.

Vă așteptăm cu solicitări, informații și colaborări!