merXu

Cancel

ROTIS Trade, s. r. o.

verified supplier
Sme skúsený dodávateľ fotovoltaických inštalácií na Slovensku a v Českej republike. Od roku 2008 projektujeme, inštalujeme, servisujeme a dodávame takmer všetky druhy obnoviteľných zdrojov energie- od fotovoltaických elektrární až po geotermálnu energiu. Z našej činnosti vznikla obchodná divízia kt...
Year established
2018
Total employees
< 5
Country / Region
Slovakia
Response time
< 8 h
Response rate
86%
ROTIS Trade, s. r. o.

Sme skúsený dodávateľ fotovoltaických inštalácií na Slovensku a v Českej republike. Od roku 2008 projektujeme, inštalujeme, servisujeme a dodávame takmer všetky druhy obnoviteľných zdrojov energie- od fotovoltaických elektrární až po geotermálnu energiu. Z našej činnosti vznikla obchodná divízia ktorá sa venuje B2B predaju a distribúcii fotovoltaických prvkov firmám, ktoré projektujú, montujú a servisujú fotovoltické inštalácie svojich zákazníkov.

Predajom FV systémov naša spolupráca nekončí. Našou víziou a cieľom je vzdelávať a robiť osvetu obnoviteľných zdrojov energie a povedomie o ekológii. Naši obchodní partneri sa môžu spoľahnúť na odbornú vecnú podporu v oblasti projektovania fotovoltaických zariadení a servisu solárnych systémov. Na základe získaných skúseností sa delíme o naše znalosti, ponúkame ďalšiu vecnú a technickú podporu a organizujeme početné školenia.

Neustále skúmame a zavádzame inovatívne riešenia, vďaka ktorým sa naše produkty vyznačujú vysokou životnosťou, priamo ovplyvňujúcou rentabilitu celej inštalácie a obmedzujúcou jej dopad na životné prostredie.

Váš spoľahlivý dodávateľ komponentov pre FVE


Obchodná divízia ktorá sa venuje B2B predaju a distribúcii fotovoltaických prvkov firmám, ktoré projektujú, montujú a servisujú fotovoltické inštalácie svojich zákazníkov.

Products